Tafel met witte poten

tafel witte poot houten blad

Tafel met witte poten houten blad


Een tafel met witte poten en een houten blad wordt heel vaak gekozen. Dit geeft een houten tafel weer een hele speciale look en maakt deze net even anders dan een tafel helemaal in dezelfde houten kleur.

Witte poten tafel

Houten tafels kunnen in onze werkplaats bewerkt worden in elke gewenste afwerking die je wilt. Hierbij kan je ook voor kiezen om de tafel met witte poten af te werken. Hierdoor is niet meer de hele tafel in een ‘hout look’. Zeker als je ook al een houten vloer hebt liggen wordt het soms zo houterig als de hele tafel ook in dezelfde houtsoort is. Door witte poten wordt de houten kleur onderbroken. Hierdoor is het leuk om een houten tafel te kiezen.

Houten blad tafel

Een veel gekozen afwerking bij witte poten is een gerookt blad. Hierbij wordt het blad in een kamer met ammoniak gezet. Door de dampen van ammoniak wordt het hout donker van kleur, grijs/bruine kleur. Deze afwerking steekt mooi af bij de witte poten.

Houtsoort tafel witte poten

De houtsoort die gebruikt wordt bij een tafel met witte poten is eiken. Dit is de houtsoort die zich het beste leent om te kleuren. Er kan ook worden gekozen voor grenen, maar grenen is zachter en zal sneller beschadigen.

Witte poten bewerking

Als je kiest voor witte poten bij de eiken tafel dan worden de poten gespoten in dekkend witte verf in onze werkplaats. Bij een rustieke kwaliteit blijven de knoesten nog zichtbaar. Bij een rustige kwaliteit zonder knoesten wordt het strakker en is het hout niet meer zichtbaar.

Externe Links Witte poten houten blad:


Interne Links Witte poten houten blad:


Blogoverzicht:


Klik op foto